Aalsmeer: Ongeval met meerdere voertuigen op de Legmeerdijk (update)

Legmeerdijk (19)Aalsmeer, 8 april 2016 – Bij een ongeval op de Legmeerdijk ter hoogte van de bloemenveiling is vrijdagochtend een automobilist gewond geraakt.

Bij het ongeval waren drie personenwagens en een busje betrokken. Het ongeval gebeurde doordat een personenwagen een afslaande wagen inhaalde, beide kwamen met elkaar in botsing. Hierdoor botste de personenwagen ook nog op twee voertuigen die in tegengestelde richting stonden.

Vanwege het politie onderzoek was de hoofdingang van de veiling tijdelijk niet beschikbaar. Een wagen is voor onderzoek door de politie meegenomen.

Foto’s: Ingezonden en Rob Franken.


Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Aalsmeer: Ongeval met meerdere voertuigen op de Legmeerdijk (update)”

  1. Tonja

    Misschien moet je even je bronnen controleren voordat je een artikel plaatst. De bestuurder is namelijk onwel geworden en heeft buiten bewustzijn allemaal auto’s geraakt, niet omdat hij iemand inhaalde. Gelukkig heeft niemand iets. Vriendelijk bedankt.

  2. Lisa

    Sorry hoor maar wie gaat er ook een afslaande auto inhalen? Dan ben je toch dom bezig. Of was was het weer een haast konijn? Soms ben ik gewoon blij geen rijbewijs te hebben.

Reacties zijn gesloten.